Är din bild vår nästa pusselsuccé?

Pussel 1000 bitar med lokala motiv

Nu kan DIN bild av Gästrikland bli vårt nästa pussel!

Kanske det är Bönan vid havet, Rönnåsens storslagna vyer eller bruken i Gysinge, Gammelstilla eller Högbo som visar ditt Gästrikland? Skicka in ditt bidrag senast 5 februari.

Vi kommer sedan att välja ut ett antal bilder som går vidare till en omröstning på vår sajt. Därefter skriver vi ett avtal* med den/de fotografer som berörs gällande de bilder som går vidare till pusselproduktion.

Vi ser gärna att det händer något i både för- och bakgrund (t ex landskap/stad i bakgrund med byggnader/människor/djur i förgrund, ej enbart landskap eller stor yta med himmel). För att kunna trycka upp ett pussel med god kvalitet måste originalbilden vara högupplöst och i en storlek om minst 8000 x 5500 pixlar.

Vill du vara med och skapa nästa pussel tillsammans med oss är du välkommen att skicka in ditt bidrag senast 5 februari 2021 genom att fylla i formuläret nedan!

Välkommen att skicka in din bild senast 7 oktober 2020.

  • När du skickar in ditt bildförslag till oss ger du oss rätten att använda bilden i samanhang som rör uttagningsarbetet för nya pussel, det kan tex vara publicering på hemsida, i sociala medier, nyhetsberv osv. När uttagningen är genomförd (och din bild inte hör till vinnaran) så deletar vi din bild i vårt system, däremot kan den finnas kvar i tidigare inlägg osv.
  • Om din bild går vidare till pusselproduktion tecknar vi ett avtal som innebär att du du får en royalty om 10% av förlagspriset per av oss sålt pussel (förlagspriset är det pris till vilket butiker och bokhandlare köper in varan) samt att du även får möjlighet att själv köpa in "ditt pussel" till förlagspriset för egen vidareförsäljning.
  • https://jengel.se/butik/var-hantering-av-personuppgifter/
 

Verification

Jengel förlag är ett litet lokalt förlag i Östersund med lång bokutgivningstradition. För två år sedan skapade vi tillsammans med en lokal fotograf vårt första pussel med vy över ett vintrigt Östersund. Förra året fortsatte vi med en tävling bland flera lokala fotografer/konstnärer och skapade ännu fler pussel, bland annat med motiv från Dalarna.